Skördefest

Jag har en tendens att gå all in i ett projekt, för att fortsätta i halv-engagemang till att utvecklas till att inte bry sig. Som med grödorna på balkongen... de trivdes jättebra till en början, åt goda tomater nästan varje dag och kryddade maten med diverse olika örter.

I några veckor har jag tänkt att röja upp, rädda det som räddas kan och göra fint igen. Det gick ända tills idag. Paprikaplantorna som kunde övervintra till nästa år hade angripits av nån form av insekt och tomatplantorna hade för längesedan nått taket och nu vikt sig i toppen för att få plats.

Men men, nu är det rensat! Resterna ligger på blomkyrkogården utanför och balkongen har fått ett nytt liv.

Söndagskvällen bjöd på anka till middag och favoriten Glenn Strömbergs cappucino-efterrätt. Har lite vin kvar i glaset, man få ju njuta så länge helgen varar eller hur...?!


Kram Therese

Kommentarer
Postat av: Tina

Jag måste vara trög för jag har inte ändrat din adress på min lista..gör det nu.

Har du prövat Strömbergs Limone variant, så himla god!

Glasen använder jag till värmeljusen, två flugor i en smäll..kram

2011-09-25 @ 20:39:37
URL: http://www.meandmyshed.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jamen nej nej! Visst känner man ju, som du skriver i todogare inlägg, att man skall ha ett visst stuk och sådant. Men så är det INTe, utan man ska hitta sin egen grej och sin egen röst, och det däremot kan vara svårt när det trycker på så mycket " som alla andra" . Jag tycker det är roligt att finna de där egna bloggarna, med eller utan läsare, men som inspirerar direkt från den som skriver, och inte efter ngo sorternas mönster! Kör på! OCh rolig med lite ny stylish på bloggen! Kramar

2011-09-26 @ 14:28:07
URL: http://lillstinta.blogspot.com
Postat av: Petra

Åh, vilka fina bilder med chilisarna! Love them! :-)

2011-09-26 @ 20:51:23
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0