Efter festen

Om en månad åker vi på smekmånad. Ursäkta språket, men fy fan vad jag längtar! Vi ska bo på en strand långt, långt bort på en härligt västindisk ö och bara njuta av tillvaron. Kanske hämta en mojito i baren, kanske ta ett dopp, kanske sova lite till. Ja, ni vet, det där härliga man gör på såna resor;)

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med brudbuketten. Tänkte först att jag inte skulle spara den alls, så satte den i vatten bara efter bröllopet. Men jag ångrade mig efter några dagar och hängde den upp och ner på ugglekroken. Och där hänger den än, lite missfärgad, lite vissen men ack vilket minne:)

Vill ni se hur den såg ut på riktigt, kolla här.


Nu blir det jordgubbsmilkshake och häng i soffan, efter ett Body Balance-pass så känns det som det end ajg orkar med. Ha en skön kväll alla:)
Kram Therese

Höstmood

Färgen orange har aldrig varit min favorit. Men utan att jag märkte det kom jag hem med tre plagg efter några timmar på stan som alla var enfärgade i stark orange. Så där gick startskottet för min höst, den ska bli orange!

Nu är det bara hemmet kvar. Kan bara komma på en orange sak i min ägo: en gammal köksvåg som jag köpte på Tradera i tron om att den var röd.



Kika in på Fabriken för fler moodboards:)
Kram Therese

Skördefest

Jag har en tendens att gå all in i ett projekt, för att fortsätta i halv-engagemang till att utvecklas till att inte bry sig. Som med grödorna på balkongen... de trivdes jättebra till en början, åt goda tomater nästan varje dag och kryddade maten med diverse olika örter.

I några veckor har jag tänkt att röja upp, rädda det som räddas kan och göra fint igen. Det gick ända tills idag. Paprikaplantorna som kunde övervintra till nästa år hade angripits av nån form av insekt och tomatplantorna hade för längesedan nått taket och nu vikt sig i toppen för att få plats.

Men men, nu är det rensat! Resterna ligger på blomkyrkogården utanför och balkongen har fått ett nytt liv.

Söndagskvällen bjöd på anka till middag och favoriten Glenn Strömbergs cappucino-efterrätt. Har lite vin kvar i glaset, man få ju njuta så länge helgen varar eller hur...?!


Kram Therese

Same same but different

Har länge tänkt på detta. Det där med att förnya mig, utvecklas, lära mig mer om foto och bloggen... tänker också att man måste ha ett visst typ av hem för att passa in med att blogga om inredning. Men så slår jag ifrån mig det ganska snabbt, och tycker att va fan, alla får väl göra som man vill och vem bestämmer rätt och fel. Jag trivs här, så jag fortsätter. Men på ny adress då:)

Älskar snittblommor, speciellt liljor. Försöker köpa hem så ofta jag kan, och det blir tyvärr oftast vad Ica Maxi erbjuder. Tar alltsom oftats bilen till jobbet, och har inte den där härliga blomaffären runt hörnet dit man glider ner på fredgaseftermiddagen och köper helgblomman.

Nu ska jag äta upp 5-kronorschoklad från Ikea, läsa Sköna hem som kom i brevlådan idag och smaka på rauk-öl från Gotland som mannen köpte med sig hem idag. En ganska spännande torsdagskväll alltså;)

 


Kram Therese